lunes, 24 de febrero de 2014

Convocatoria Ayudas Marató de TV3

Ya se ha abierto el termino para presentar los proyectos de investigación biomédica sobre enfermedades neurodegenerativas para finalciarse con las donaciones de la campaña de la Marató de TV3 del 2013.

Ajudes a la recerca biomèdica sobre malalties neurodegeneratives

La Fundació La Marató de TV3 obre el termini per a la presentació de projectes de recerca biomèdica d'excel·lència sobre malalties neurodegeneratives, que seran finançats amb les donacions obtingudes a La Marató 2013.
Es consideren projectes sobre malalties neurodegeneratives els relacionats amb l'Alzheimer, el Parkinson, el Huntington, l’esclerosi lateral amiotròfica i altres com l'esclerosi múltiple i les atròfies musculars espinals. En canvi, quedaran exclosos els projectes sobre malalties mentals i altres malalties neurològiques no degeneratives, com ara les vasculars cerebrals, neuromusculars i altres de neuroimmunològiques.
El període de presentació de projectes serà del 24 de febrer al 7 d'abril del 2014 a les 14 hores.

http://www.tv3.cat/marato/convocatoria_ajuts

Esperemos que eso ayude a finanziar un montón de proyectos sobre las enfermedades degenerativas, entre ellas la ELA. Aportando más luz y esperanza a todos sus afectados.

Un abrazo a todos.